Beleven in spaans

Spaanse les
Wilt u ook les krijgen van juf Fatima? Wij weten uit ervaring dat je je geen betere lerares Spaans kunt wensen. De taalschool van Fatima ligt op loopafstand van de casa rural en wij kunnen u in contact brengen met de taalschool. Tarieven kunnen per e-mail opgestuurd worden.
 
Flamenco
Er worden in Arcos in het weekend soms Flamenco optredens georganiseerd, soms in combinatie met een diner. Wij kunnen u informeren waar en wanneer u terecht kunt voor een flamenco avond en kunnen eventueel voor u reserveren.
 
Paardrijden
Er zijn in de omgeving van Arcos diverse maneges waar u met of zonder begeleiding een rit te paard kunnen maken. Wij kunnen u in contact brengen met de maneges in de buurt voor het boeken van paardrijlessen of paardrijden door de heuvels. Tarieven kunnen per e-mail opgestuurd worden.
 
Golfen
In Arcos ligt een prachtige golf club, Arcos Gardens, kijk voor meer informatie over deze golf club op http://www.arcosgardens.com/site/green.html. Wij hebben in de casa rural ook meer informatie over de green fees en kunnen reserveren.
 
Activiteiten en dagjes uit in Andalusie
Kijk voor mogelijkheden voor dagtrips (dierentuinen, acquaparks, natuurparken enz) op http://www.andalucia.com/entertainment/home.htm.