Faciliteiten

Gemeenschappelijke ruimte met pantry
Onze B&B beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met een zithoek en een pantry. In de pantry vindt u gratis  koffie en thee. Ook is er een kleine koelkast aanwezig waar u een ijskoude fles witte wijn of rosé, iets fris en flesjes water kunt vinden voor een meer dan schappelijke prijs. Zo kunt u genieten van een kop koffie of een drankje op ons dakterras.

Diner
Omdat er diverse tapasbars en restaurants op zeer kleine afstand van de B&B liggen, bieden wij geen diner aan. Indien u niet graag de deur uitgaat vb met kleine kinderen, kunt u gebruik maken van de keuken van de B&B om een maaltijd klaar te maken of iets te eten laten bezorgen en  opeten op het dakterras of in de keuken. Op voorwaarde dat u de keuken netjes achterlaat voor het ontbijt natuurlijk. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden om eten af te halen of te laten bezorgen.

Roken
Onze B&B is rookvrij. Er is echter mogelijkheid om te roken op het dakterras en in de inkomhal van de B&B.

Internet
Wanneer u beschikt over een laptop met een draadloze netwerkkaart kunt u gratis gebruik maken van het draadloze internet. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen buiten Arcos de la Frontera. Indien wij aanwezig zijn kunt u ook gebruik maken van onze laptop.
 
Voorzieningen voor kinderen
We kunnen gratis een babybedje bijplaatsen op de kamer. We kunnen ook een juniorbedje bijplaatsen op een aantal kamers. Hier brengen we een kost van 10 Euro per nacht voor in rekening. Verder is er speelgoed, kinderboeken, spelletjes en puzzels, een draagbare DVD speler en diverse kinderfilms voor verschillende leeftijden aanwezig (er is geen TV op de kamers).  Ook is er een opblaasbaar zwembadje aanwezig.  
 
Parkeren
Er is geen parkeerplaats aanwezig bij de Casa Rural zelf, maar u kunt verderop in de straat gratis parkeren. U kunt dan eerst uw bagage afzetten bij de B&B en dan ongeveer 100 meter verderop de auto neerzetten.
 
Dakterras
U kunt als gast gebruik maken van het dakterras om te genieten van een kop koffie of een glas wijn. Op het dakterras is een zithoek aanwezig met een overkapping om bescherming te bieden tegen de Andalusische zon. Ook is er een buitendouche aanwezig om af te koelen en kunnen we een opblaasbadje plaatsen voor kinderen. Het dakterras biedt een fenomenaal uitzicht over de omgeving. 
 
Leesvoer
In de zithoek vindt u diverse tijdschriften en boeken. Waar u ook van houdt, romans of suspense, wij zullen er zorg voor dragen dat er iets van uw gading bij zit. Zo kunt u genieten van een boek of tijdschrift terwijl u geniet van uw siësta.


Ontbijt
Het ontbijt wordt in principe geserveerd tussen 8.30 en 10.30 maar als u eens lekker wil uitslapen laat ons dat dan gerust weten. U kunt tijdens het ontbijt genieten van:

  • Koffie en thee 
  • Vers geperst sinaasappelsap
  • (Warme) melk en chocolademelk
  • Cornflakes & Cruesli
  • Vers brood
  • Vers fruit
  • Diverse marmelades
  • Kaas en vleesbeleg
  • Indien gewenst een eitje

Wanneer u speciale wensen heeft voor het ontbijt door vb een allergie of een dieet dan kunt u dit bij de reservering opgeven. Wij zullen hier dan rekening mee houden.